Política de privacitat

Notes d’un Regidor (https://notesdunregidor.cat) és el blog personal de Josep Salvatella Mallart. La seva finalitat és difondre, a través d’Internet, el pensament polític i l’opinió del mateix autor sobre temes relacionats amb la seva activitat pública com a regidor de l’Ajuntament de Palafrugell i com a polític compromès amb la causa de independència de Catalunya.

A través d’aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris ni se cedeixen a tercers sense el seu consentiment previ. Bàsicament, s’utilitzen galetes pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions que s’hi ofereixen). Amb la finalitat d’obtenir informació estadística que permeti valorar l’interès i la incidència del blog entre el públic, s’analitzen aspectes com ara el nombre de visites, la procedència geogràfica dels visitants, la valoració dels articles, etc. A aquests efectes, Notesd’unregidor.cat (a partir d’ara NdR) utilitza la informació estadística elaborada per WordPress i Google Analytics a través de les corresponents galetes (cookies) instal·lades per aquests serveis. Aquesta informació estadística, tal com arriba a NdR, és anònima i no conté dades personals de cap tipus.

El blog pot contenir enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat dels quals són alienes a la de NdR. En accedir a aquests llocs web, l’usuari pot decidir si accepta les seves polítiques de privacitat i de galetes. Amb caràcter general, l’usuari pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador.

Informació bàsica sobre protecció de dades

A continuació us informem sobre la política de protecció de dades de NdR.

Responsable del tractament

NdR no fa un tractament directe de les dades dades dels usuaris que visiten o interactuen amb el blog. Aquestes són tractades per defecte i de manera automàtica per WordPress i, eventualment, per aquelles aplicacions (plugins) que permet incorporar el sistema de manera complementària. Correspon, per tant, a WordPress, en tant que proveïdor del servei web del blog, a les empreses desenvolupadores dels plugins instal·lats, i a Sered Hosting, SL, com a proveïdora del servei de hosting, la responsabilitat de garantir la seguretat de les dades dels usuaris. Per la seva banda, l’autor del blog es compromet a no fer cap ús de les dades personals a què pugui tenir accés al marge de l’activitat pròpia del blog ni a emmagatzemar-les fora de l’entorn de WP.

Finalitat

La finalitat del tractament de les dades de l’usuari està determinada per cadascuna de les activitats que ho requereixen (navegació, anàlisi estadística, registre d’usuari…) i que configuren el funcionament normal del lloc web com a blog personal.

Legitimació

En accedir al blog, el visitant serà informat de la política de galetes i hi haurà de donar la seva conformitat. També tindrà l’opció, si així ho desitja, de deshabilitar les galetes que no siguin essencials per a la navegació.

Conservació de dades

Les dades personals proporcionades o obtingudes a través de galetes es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es recullen. En el cas dels comentaris als articles fets pels usuaris del blog, aquests es mantindran indefinidament mentre l’article estigui publicat. Si un usuari desitja modificar o eliminar un comentari de la seva autoria pot adreçar-se a jsalvatella@notesdunregidor.cat. Aquesta opció no és vàlida per als comentaris anònims dels quals no se’n pugui acreditar l’autoria.

Comunicació de dades

Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers aliens al blog, excepte per obligació legal, com ara per ordre de jutges i tribunals.

Drets dels interessats

Els usuaris del blog poden exercir llurs drets previstos a la Llei de Protecció de Dades (accés, rectificació, supressió, oposició, etc.). Per fer-ho, poden adreçar-se a l’autor del blog a través del correu: jsalvatella@notesdunregidor.cat.